Een goede voorbereiding is het halve werk

Veel woningen en bedrijfspanden zijn geschikt voor het opwekken van zonne energie. Echter, afhankelijk van een aantal factoren kan er meer of minder rendement worden behaald. Om er zeker van te zijn dat zonne energie ook voor u interessant is als investering, is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Olasol kiest voor een persoonlijke, vrijblijvende aanpak op maat met maximale begeleiding. Hierdoor heeft u niet alleen een zorgeloze installatie maar weet u ook van te voren waar u rekening mee dient te houden. Verrassingen achteraf zijn hierdoor uitgesloten.

Stap 1: Inventarisatie

Tijdens de inventarisatie brengen onze experts de mogelijkheden in kaart. Deze zijn onder andere afhankelijk van de ligging ten opzichte van de zon, eventuele obstakels en beschikbare ruimte.

Stap 2: Offerte op maat

Naar aanleiding van het persoonlijke en vrijblijvende gesprek op uw locatie ontvangt u van ons een offerte geheel op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden afgestemd.

Stap 3: Plan van aanpak

Voor installatie worden de werkzaamheden in een plan van aanpak verwerkt. U heeft hierdoor inzicht in onze werkwijze en weet precies vanaf welk moment afspraken met uw energie leverancier voor teruglevering kunnen worden gemaakt.

Voorkom verrassingen

In de praktijk zien we het dagelijks. Zonne energieprojecten die enthousiast worden begonnen maar in de praktijk toch lastiger blijken dan gedacht. Door een goede voorbereiding waarbij u gebruik maakt van onze expertise worden teleurstellingen voorkomen. Onze kennismaking is geheel vrijblijvend.