Welke nazorg en garanties mag u van Olasol verwachten?

Wij leveren alleen de beste systemen die in de markt beschikbaar zijn en we staan bovendien bekend om onze service. Ook na oplevering van uw zonne energiesysteem!

Nazorg

Het is zeer aan te raden om uw zonne energiesysteem te monitoren. Dit kan door middel van speciaal ontwikkelde software die is aangesloten op uw omvormer. U kunt op elke gewenst moment via uw PC, internet, smartphone of aparte display zien wat uw installatie heeft geproduceerd of op dat moment aan het produceren is. Buiten het feit dat dit een leuke gadget is en het u op slag bewuster maakt van uw energiegebruik is met deze software tevens te zien dat uw installatie goed functioneert. Olasol gaat zelfs nog verder. Wij kunnen de software zo instellen dat wij de werking van uw installatie kunnen monitoren.  

Garantie

Als klant van Olasol kunt u vertrouwen op hoogwaardige materialen met uitgebreide garanties, zelfs na vele jaren. En mocht er toch een defect ontstaan dan garanderen wij dat we binnen één werkdag te reageren.

Verzekering

Uw zonne energiesysteem kunt u het beste onderbrengen binnen uw bestaande opstalverzekering. Hiermee is het systeem verzekerd tegen de voorwaarden die uw verzekeraar heeft opgesteld. U kunt bij ons echter ook een verzekering afsluiten tegen opbrengstverlies in het geval uw systeem bijvoorbeeld beschadigd raakt. Hierover informeren wij u graag vrijblijvend.